BEL VOOR EEN VRIJBLIJVENDE VLOERINSPECTIE OP LOCATIE: 085 3038681

Partner pagina is gekomen voor onze betrouwbare partners met wie wij al jaren samenwerken. Wij geven u een kijkje in de keuken van onze organisatie

Parket Schuren Amsterdam

Er komt veel werk uit Amsterdam, helaas kunnen wij daar niet altijd naartoe voor een klus. Wij werken op dit gebied samen met Parket Schuren Amsterdam. Bent u woonachtig in Amsterdam en opzoek naar een lokale parketteur? Dan kunt u ze bellen of mailen.

Glaszetter Haarlem

Als parket bedrijf hebben wij meerdere glaszettersbedrijven door het gehele land. Voor een snelle glasschade afhandeling is Glaszetter Haarlem in het snelst in de regio. Voor het bestellen van dubbelglas bent u hier ook aan het juiste adres.

Vloer Schuren Amsterdam

Vloer Schuren Amsterdam is ruim 25 jaar geleden ontstaan. Met ruim 10 gecertificeerde parketteurs bieden zij kwaliteit als het gaat om een vloer schuren.

Parket Schuren Haarlem

Verder hebben wij een samenwerking met Parket Schuren Haarlem. Ook zij hebben een hoop parketteurs in dienst waar we vaak gebruik van maken. Met ruim 30 jaar ervaring hebben zij genoeg vakmannen in dienst die uw vloer weer laten shinen. Of het nu voor het parket schuren en lakken, parket schuren en olien, parket schuren en waxen.

Flevisteen

Voor de mooiste vloeren, houtlook, natuursteen of keramisch parket? Dan is Flevisteen de winkel waar u eens geweest moet zijn. Met de grootste showroom van Nederland hebben wij voor een ieder de perfect vloer en de mooiste vloertegels.

Flevopainting

Bent u opzoek naar een professioneel schildersbedrijf in Almere, voor binnen of buitenschilderwerk. Dan is Flevopainting met ruim 10 schilders in vaste dienst het grootste schilderbedrijf van Flevoland.

Plumber Amsterdam

Voor expats is Plumber Amsterdam het loodgietersbedrijf dat u snel en direct helpt bij storingen in het huis. Met ruim 20 loodgieters op de weg is Plumber Amsterdam een betrouwbaar gezicht in de regio Amsterdam.

Glaszetter Amsterdam

Voor glasschade in de regio Amsterdam hebben wij een dependance met Glaszetter Amsterdam. Bent u woonachtig in Amsterdam en heeft u glas vragen of glas problemen dan is dit het bedrijf in de Randstad.